Denizhan Vural Keskinspor'a sahip çıktı

Denizhan Vural Keskinspor

Kırıkkale'nin inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Vuralhan grup 1. Amatör Kümede mücadele eden Keskinspor'a nakit ve malzeme yardımında bulundu. Grup Başkanı Denizhan Vural bir bakıma Kırıkkale'nin geleceğine sahip çıktıklarını belirterek Keşke he

İŞTE GERÇEK SPORSEVERLİK BU  

Keskinspor Kulüp Başkanı Hasan Savaş, Keskinspor Antrenör Harun Bozbağ, sezon başından bu yana desteğini esirgemeyen kulübe sponsor olan Vuralhan Grup yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural’ı iş yerinde ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Kulüp başkanı Hasan Savaş Denizhan Bey’in sezon başından bu yana hiçbir desteğin esirgemediğini kulüp bünyesinde yaklaşık 150’e yakın sporcu bulunduğunu belirterek “Deniz beyin desteği sayesinde bu gençlerimizi kahve köşelerinden internet ortamından uzaklaştırdık, kulüp bünyesine kattık. Spor yapmanın iyi yönlerini arkadaşlık duygusunu ortak hareket etme duygusunu kendilerine tanıttık. Amacımız gençlerimize sahip çıkmaktı. Biz sadece 1. Amatör kümede yer alan bir takım değil ilçenin geleceği olan gençleri geleceği hazırlıyoruz. Bu konuda da Deniz Bey bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

BİZE YAKIŞANI YAPTIK  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural amaçlarının Keskinli gençleri geleceğe hazırlamak olduğunu bir Keskinli olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade ederek “Bizim için manevi değeri büyük. Keskinspor’un başarısı memleketimiz adına büyük önem teşkil ediyor. Bu noktada biz gereken desteği verdik. Onur duyduk. Keskinspor’un geçtiğimiz yıllarda yakaladığı büyük bir başarı var. Bu başarını tekrar yaşanmasını istiyoruz. Memleketimizin takımı sahipsizdir. En kısa sürede herkesin taşın altına eline koyması gerekiyor. Zaten destek verildiğinde gençler başarı elde edecektir. Her zaman desteğimiz sürecek. Başarı olması  için ne gerekiyorsa yapacağız. Tüm Keskinlilerden de aynı duyarlığı bekliyoruz. Biz bir bakıma ilimizin geleceğine sahip çıkıyoruz. Keşke herkes geleceğin teminatı gençlere sahip çıkabilse” ifadesini kullandı.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Konuşmaların ardından Keskinspor Kulüp Başkanı Hasan Savaş, Keskinspor Antrenör Harun Bozbağ tarafından Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural’a forma hediye edildi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ